Henkilökunta

Ratsutilan ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii ratsutilan toiminnasta. Hevosten hyvinvointi on kaikille ykkösasia.

Talon isäntä, agronomi Jukka Tuori vastaa ratsutilan kunnossapidosta, markkinoinnista ja talouspuolesta.

Maatilan töiden ohella Jukka toimii aktiivisesti myös erilaisissa valtakunnallisissa luottamustehtävissä.

 

 

 

 

 

Talon emäntä, fysio-, ratsastus- ja eläinfysioterapeutti Ella Tuori tekee päivittäin töitä tilan hevosten kanssa ratsastusterapiassa sekä hoitaa myös muita eläimiä eläinfysioterapiassa.

Hän vastaa vankalla ammattitaidolla hevosten hyvinvoinnista, ruokinnasta, lääkinnästä ja fysioterapiasta.

 

 

 

 

 

 

Päätoimisena ratsastuksenopettajana ratsutilalla toimii ratsastuksenohjaaja ja fysioterapeutti Jutta Tuori.

Jutta valmistui Ypäjän Hevosopistolta ratsastuksenohjaajaksi 2003 ja fysioterapeutiksi (+ bachelor of health care) Satakunnan Ammattikorkeakoulun kansainvälisestä koulutusohjelmasta keväällä 2007.

Jutta työskenteli fysioterapeuttina kolmisen vuotta Helsingissä  ja palasi kesällä 2009 takaisin Huittisiin.

Jutta vastaa ratsastuskoulutoiminnasta ja työskentelee myös fysioterapeutina Fysikaalinen hoitolaitos Ella Tuori ky:ssä. Fysioterapian erikoisosaamisena; akupunktio.

Hän valmistui 3.3.13 Ypäjän Hevosopistolta 3-vuotisten opintojen päätteeksi Ratsastusterapeutiksi (SRT) .

Jutalla on käytössään kiltti ja komea hannover-linjainen ruuna Fitzgerald. Jutta ja Retu valmentautuvat Laura Porthanin tarkan ja taitavan silmän alla. Lisäksi kasvamassa on komea 3-vuotias ruuna Floriscountista ja viisivuotias tamma Depardieusta.

 

Hevosten hoidosta, hyvinvoinnista, tallien siisteydestä, ruokinnasta, kengityksestä ja monesta muusta asiasta vastaa taitava ja tunnollinen tallimestarimme Keijo Soo. Keijo on kilpaillut menestyksekkäästi este- ja kenttäratsastuksessa ja sisäänratsastaa ja ratsuttaa nuoret hevosemme.

 

Tallilla törmäät arki-iltaisin ja lauantaisin iloisiin ja osaaviin tallityöntekijöihin, jotka auttavat ja opastavat ratsastajia tallissa ratsastustuntien aikaan.

Hevosten kuntoonlaitto ja hoito tapahtuu turvallisuus syistä aina vain heidän ollessa paikalla.