Tuorin Ratsutila

Ratsutilamme on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) hyväksymä ja valvoma jo vuodesta 1987. Tilamme on osa aitoa, hoidettua maatilaa Punkalaitumenjoen rannalla.

Tarjoamme turvalliset, avarat ratsastusolosuhteet, hyvinhoidetut tilat ja ammattitaitoisen henkilökunnan. Huittisten pikkukaupungin loistava liikenteellinen sijainti, erinomaiset kulkuyhtydet tekevät helpoksi saapumisesi maaseudun rauhaan Tuorin Ratsutilalle.

Tuorin Ratsutila on vuonna 1987 toimintansa aloittanut Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma talli. Ratsutila on palkittu Suomen Ratsastajainliiton VUODEN 2006 PARAS RATSUTALLI-palkinnolla.

Nykyään tilalla ei ole ratsastuskoulua.

Palveluihimme kuuluvat ratsastusterapia, valmennusten järjestäminen, täysihoitopaikat yksityishevosille, kengitys- ja eläinfysioterapia palvelut. Lisäksi tilalla ottaa vastaa pieneläimiä ja tarvittaessa myös hevosia taitava eläinlääkäri Mari Torkki.

Ratsastajilla on käytössään huolletut ratsastusalueet: lyhyen radan mitoin tehty ”yläkenttä”ja tilava (56×22) maneesi. Kesäkaudella käytössä on myös nurmikenttä ja sänkipellot. Kahden kilometrin pituinen oma ratsastus- ja ajelurata kiertää ratsutilan maita ja omilta mailta löytyy myös useita erilaisia maastoesteitä.